MICROCEMENT - TOPCIMENT

Microcement är en kompositbeläggning baserad på cement, vattenbaserade hartser, tillsatser och mineralpigment. Microcement kallas ibland även designcement, microbetong eller microtopping. Eftersom vårt material endast bygger 2-4mm så påverkas varken konstruktion eller befintliga lister och dörrar av vikt och tjocklek.


Vår microcement kan appliceras på allt från små bänskivor till golv i en villa eller offentlig miljö på flera hundra kvadratmeter. Det vanligaste användningsområdet för microcementen är vid nybyggnation istället för betonggolv, vid badrumsrenovering eller på stora foglösa bänkskivor. Den färdiga ytan får ett exklusivt utseende som är lätt att rengöra och underhålla eftersom den inte har några skarvar där smutsen kan fastna.


Beroende på vilket av våra material ni väljer kan ni få allt från en slät yta utan struktur till en grov yta som påminner om en rustikare puts (texturerna). Vi kan skapa betongytor i vilken färger ni vill och med flera olika ytbehandlingar. Mängden liv i materialet beror utöver på materialvalet även på hantverkaren, temperaturen luftfuktighet mm. med andra ord blir alla ytor unika. När microcementen härdar får det en hård betong yta med mycket eller lite liv och struktur i.


I sammarbete med Designcement


PLATTSÄTTNING

Kakel, klinker, granitkermik, glasmosaik, terrakotta, marrakech, marmor, kalksten och "natursten" allt från smått till stort.


Jag bygger badrum från grunden. Det innebär nyproduktion till renovering. Rivning och uppbyggnad. Formger väggar och golv efter era önskemål.  

DURATRAPP

DuraTrapp består av ett 2-komponent epoxispackel samt natursten i storleken 3-5 mm. Arbeta med DuraTrapp i temperaturer mellan +5 till +20º C på torra ytor.


Med denna produkt kan du på ett enkelt och prisvärt sätt renovera en gamla trappa. Att belägga sin trappa kostar i regel endast en bråkdel av vad en ny trappa kostar. 


Stenen är 2-5 mm och lägges i ett tvåkomponent epoxispackel. 


Systemet ger en vattentät, frostbeständig, halksäker och dekorativ yta. Dessutom ger den ditt hus ett rustikt och gediget utseende till en låg kostnad.


Beläggningen är testad under många år i skiftande klimat och håller för normala påkänningar såsom frost, saltning och hårt slitage.


Naturstenen smälter väl in i de flesta miljöer och ger ett rustikt intryck och bygger endast 5 mm. DuraTrapp® går även att lägga på målade eller klinkerbelagda trappor. Ytan på DuraTrapp® ger dessutom ett utmärkt halkskydd.


I sammarbete med DuraCoat